Ваучер подарък

Изненадайте Вашите любими хора с едно незабравимо преживяване с туристическа агенция ДИДОНА.


Ваучерът е перфектно решение, което Ви спестява дългото лутане в търсене на подходящ подарък. Така Вие давате възможност на хората, който бихте искали да зарадвате, да изпитат едно незабравимо изживяване по техен вкус, било то екскурзия, почивка или хотелско настаняване в България или чужбина.  Вашият подарък може да съдържа персонално предложение или послание. 

Ваучерът може да бъде получен в нашия офис, по имейл или чрез доставка на посочен от Вас адрес. Доставката се заплаща допълнително, директно на куриерска фирма при получаване. За всеки ваучер за подарък на стойност над 1000 лв. предоставяме безплатна доставка до 48 часа в рамките на град Варна.  Той може да бъде опакован луксозно срещу допълнително заплащане от 10 лв.  

Условия на ползване:

  • Ваучерът може да бъде разменен за всички продукти, които предлага Туристическа Агенция Дидона, съответстващи на неговата парична стойност.
  • Ваучерът е валиден шест месеца от датата на неговото издаване. В случай, че не бъде използван в този срок, сумата заплатена за него не подлежи на възстановяване.
  • Ако сумата, заплатена за ваучера, е по-малка от цената на избрания продукт, то разликата се доплаща от клиента.
  • Ако сумата, заплатена за ваучера, е по-голяма от цената на избрания продукт, то клиентът може да закупи допълнителен продукт със стойността на отстъпка по ваучера. В случай, че клиентът не желае да се възползва от предложението, остатъкът не се възстановява.
  • Закупуването на продукти с ваучера става само след неговото предоставяне в някой от офисите на Туристическа Агенция Дидона, при което той бива разменен за съответния продукт или услуга.
  • Туристическа Агенция Дидона не носи отговорност за изгубени или откраднати ваучери за подарък.
  • Необходима е предварителна заявка за избраното пътуване.
  • Ваучерът за подарък не може да бъде заменян за парична стойност и не подлежи на връщане или замяна за неговия паричен еквивалент.

  За допълнителна информация Ви очакваме на познатите телефони и адрес!