СЛЕДВАЩАТА УНИКАЛНА ТУРИСТИЧЕСКА ДЕСТИНАЦИЯ НА ДИДОНА!?

ВИП ПОЧИВКА В ТОСКАНА –  ВЕРСИЛЯ, ФОРТЕ ДЕИ МАРМИ. 

След Лигурската ривиера с Портофино и Чинкуе терре и Сирмионе с увеселителния парк Гардаленд и езерото Гарда сме подготвили за своите най-верни клиенти една фантастична почивка в Тоскана – областта Версиля – със сигурност най-тузарската дестинация в Тоскана, посещавана от Хай Лайфа на Италия и туристи от Щатите и европейски страни като Великобритания, Германия, Франция, Швейцария...

Тук всичко е перфектно – чисто, подредено, лъскаво..., а плажната ивица, дълга 1 километър и невероятно широка е с най-финния пясък / с европейски сертификат за качество „Син Флаг“/ !

Мястото е идеално както за семейства и за компании, които обичат забавленията и бурния нощен живот. Дискотеките, романтичните ресторанти и нощни барове са разположени основно покрай плажната ивица, на достатъчно растояние от хотелите и вилите, където отсядат туристите. Тук няма да намерите намръщен персонал или да се сблъскате с масовия турист на Римини или Сицилия, Калабрия и Кампаня. Всичко е изпипано с най-изтънчен вкус и собствен стил. В центъра може да пазарувате от скъпите бутици на най-известните италиански стилисти , а да обядвате или вечеряте тук в ресторант си пригответе по 50 евро на човек.

Най-известната дискотека в Тоскана – „Ла Капанина“ също се намира тук. Посещавана от богаташи от цяла Италия, тя е място, където е сниман не един филм.

Но всичко това не значи, че Версиля е недостъпна за нас! Пакетите на Дидона ол инклузив или полупансион с включен чадър и шезлонг на плажа, са на достатъчно добри цени.

Посетете фейсбука ни за снимков материал и сами ще се убедите,че това приказно място е по-различно и че си заслужава!

 Пътувайте със стил! Стилът, за който говорим, това е Тоскана – Версиля, Форте деи Марми!

 Форте дей Марми, област Версиля, е морски град, известен не само в цяла Италия, но и в чужбина, който се посещава всяка година от милиони посетители и туристи.

Градът, с изглед към Тиренско море, е разположен около един кей, построен през шестнадесети век, който служел за натоварването на Апуанския мрамор, защитен, от 1788, от малка крепост, построена от Леополд I,част от която може да се види в центъра на площад Гарибалди. Благородници от половин Европа, дипломати, бизнесмени, индустриалци, артисти и знаменитости са избрали Форте дей Марми като дестинация за почивка и отдих и са пострили тук красиви вили, скрити и защитени от зеленината на известната тосканска борова гора. През последните сто години този туристически курорт става известен и ценен в целия свят, успявайки да превърне част от оригиналната среда в красиви градини и обширни зелени тревни площи. Прекрасни малки вили и хотелчета подредени едно до друго, с шикозни градини придават на курорта калифорнийски облик, запазвайки непокътната връзката с природата. Във Форте дей Марми можете да откриете исторически и културни архитектурни забележителности, да посетите очарователни селца, сгушени в многобройните долини или накацали по хълмовете и да се насладите на очарованието на древните алпийските пасища на Апуанските Алпи. Версилия предлага и възможността за упражняване на всякакъв вид спорт: от еко туризъм в Апуанските Алпи до каране на сърф и голф.

Тук се намира и вилата на Анели, днес превърната с скъп хотел, от който с тунел под земята се стига до брега на морето, а известната дискотека Capannina di Franceschi, отворила врати през 1929 е все още едно от най-посещаваните мяста от хай лайфа на Италия .

Форте дей Марми ви очаква!

За повече информация кликнете тук.